Om Styrebistand - Styreleder i Oslo

Vi er Styrebistand!

Få har veldig lyst til å sitte i styret, men noen må. Vi i Styrebistand elsker og ånder for det. Derfor er Styrebistand en samling av flinke folk med interesse for og lang erfaring fra styrearbeid i sameier og borettslag. Alle har vi styrearbeid som en del av vårt yrke og er spesialister på eiendomsforvaltning. Vi tar styrelederansvar og løser utfordringer, konflikter og finner de gode løsningene som holder driftskostnadene på riktig nivå. Vi er klare som styreledere, styremedlemmer, konsulenter eller styrerådgivere for deg eller ditt borettslag, sameie eller bygård.

Våre medarbeidere

Cicilie Sand

Styrekandidat

95 15 82 21


STRIKKESPIREN

Cicilie er en av våre flinke styrekandidater. Med en bachelor i Facility Management er hun utdannet innen eiendomsforvaltning. Cicilie er god på forhandling av nye driftsavtaler og har spart våre kunder for mange bekymringer og store kostnader. Hun er praktisk anlagt og har erfaring fra styrearbeid i sameier, borettslag og driftsforeninger. Fritiden bruker hun sammen med familien. Hun er glad i å strikke og fordyper seg gjerne i ulike strikkemønstre.


Jonas Hansen-Tangen

Styrekandidat

92 83 08 20


HISTORIKEREN

Jonas er en av våre flinke styrekandidater. Han ser og forstår helheten ved driften av sameier og borettslag. Jonas er god på brannvern, risikoanalyse og annet HMS arbeid. Styreledere og styremedlemmer blir ofte glade i Jonas fordi han gjør at komplisert styrearbeid virker enkelt. På fritiden fordyper Jonas seg gjerne i arkitekturhistorie og har vært med på å skrive en bok om bygg fra 1700-tallet.


Malgorzata Morawska

Regnskap – Administrasjon

46 37 87 19


SJONGLØREN

Malgorzata fører regnskapet vårt. Med solid erfaring fra regnskap for aksjeselskaper, holdingselskaper, sameier og borettslag har hun stålkontroll på tallene. Malgorzata sjonglerer fulltidsjobb, mammarollen og videreutdanning på Handelshøyskolen BI for å bli Autorisert Regnskapsfører. Når hun ikke er limt fast i tallene er hun ofte å finne sammen med barna sine på fotball eller en annen aktivitet.


Stian Carlsen

Daglig Leder

90 91 62 17


STISYKLISTEN

Stian er Autorisert regnskapsfører. Han har også utdannelse og erfaring som Eiendomsmegler. Stian har god kunnskap om rør, varmesystemer og andre tekniske installasjoner. Han er opptatt av effektiv drift og jobber med salg, organisering og tilrettelegging slik at andre medarbeidere kan gjøre en god jobb. På fritiden finner du gjerne Stian over et sykkelsete, ofte på en sti, med eller uten startnummer.