Om oss

Trenger borettslaget eller sameiet en som kan ta ansvar som styreleder eller styremedlem?

Få har veldig lyst til å sitte i styret, men noen må. Da kan det lønne seg å vurdere å leie inn en ekstern styreleder. Fungerer ikke styret optimalt kan det være lurt å se på endring av styremedlemmer. Styrebistand leier ut styreledere, styremedlemmer og styrekonsulenter til sameier og borettslag i Oslo og omegn.

Styrebistand har samlet flinke folk med interesse for og lang erfaring fra styrearbeid i sameier og borettslag. Våre ansatte har styrearbeid som en del av sitt yrke og er spesialister på eiendomsforvaltning. Vi tar styreldeder ansvar og løser utfordringer, konflikter og finner ofte gode løsninger som holder driftskostnadene på riktig nivå.

Våre ansatte har opplevd og erfart svært mange ulike problemstillinger i forbindelse med styreleder- ansvar, styrearbeid og styrelederrollen. Vi vet hvordan vi kan håndtere vanskelige situasjoner og sørger for at styret gjør jobben trygt og effektivt.

Har sameiet eller borettslaget utfordringer i styret?
Er det utfordringer med den daglige driften?
Har styret for få styremedlemmer?
Eller kanskje styret behøver en leder med spisskompetanse?

Flere av våre medarbeidere har over 30 års erfaring i bransjen.

Med Styrebistand som samarbeidspartner får du kapasitet, kvalitet og god service i styrearbeidet. Du finner oss sentralt i Oslo på Fyrstikktorget, Helsfyr.

Vi står klare med styreledere, styremedlemmer, konsulenter og styrerådgivere til ditt borettslag, sameie eller bygård.

Styrebistand;

  • Får det gjort
  • Løpende oppfølging
  • Erfarne styreledere og styremedlemmer
  • Kostnadseffektive
  • Kunnskapsrike og allsidige